Tag For Pregnant Lady

Gigih tau pakai tag ni naik train. Sebab Hari2 berdiri satu jam nak pengsan mak. Dah la pegi kerja balik kerja train sentiasa penuh. Tapi tula, pakai tag ni sama jugak. Berdiri smpai sudah. Haha. Kurang asam betul rakyat malaysia ni?

Tag For Pregnant Lady
30 Balas

Sis kne ckp direct je..sy slalu buat..sy tgok seat yg btol2 ad sticker pregnant lady tu g kat penumpang laki then ckp bleh sy duduk..sy pregnant..ckp ngn muka manis..compem dieorg trus bgun ..hehe