Suami tak suka anak perempuan..

Geram rasanya setiap kali cakap dengan dia..dah siap panggil baby nama boy..dia cakap kalau keluar anak girl bagi dekat atok nenek sebab dia xsuka anak girl..biasala orang arab..rasa nak je luku kepala dia..biarla anak lelaki ke perempuan..saya tengok ramai kawin campur arab kawin dengan melayu..sampai anak kedua perempuan..

2 Balas

yeke. saya baca perenggan atas je dah fikir eh suami awak nie arab ke macam org zaman dulu tak suka anak perempuan. rupanya betul. nanti lama2 dia boleh terima lah tu.

nnt lama2 ok la tu