Cadangan nama bayi perempuan

Assalamu'alaikum semua. Suami sy suka nama 'Hana'. Ada cadangan nama yg bermula dgn Hana tak? Sy jumpa nama 'Hana Marissa'.. sedap, tp Marissa takde maksud dlm arab. huhu #tarikhpertanyaan27sept2020 #thankyou

58 Balas

owhh mm.. Hana Dzal Aidi Hana Baiduri Hanami Hanin Hana Yafiqah Hana Hayati Hana Syafina Hana Aulia Hana Azean Hana Azawiyah Hana Farisha Hana Leanna / Lyanna Hana Qaida Hana Shahida

anak sy lahir 7.10.2020..baru je..hehe nama Nik Hana Carissa..hana means kebahagiaan...carissa means yg tercinta/terkasih/teristimewa 🤗

nak letak nama anak, x semestinya maksud nama dlm arab. marissa mungkin ada dlm bahasa lain, asalkan makna baik2 boleh ja letak.

Hana Fathanah, Hana Qadeeja, Hana Alana, kalau nak rare sikit Hana Montana watak Miley Cyrus dlm cite apa tah, xigt. Hee

HANA RAESSA HANA ALISHA HANA HAURA HANA LATEEFA HANA NISRINA HANA MEDINNA TP RASANYA MARISSA TU ADA MAKNA YG BAIK..

Hana Dalilatul inayah(perempuan yg mudah mndptkan rezeki sbagai tanda prhatian Tuhan..

Hana Dul Set. maksudnya satu dua tiga. 😂😂 okay gurau2..jgn marah aaaa

Hana safiya Hana Safiyyah Hana Sumaiyyah Hana Sufiyyah

Hana sofiya Hana medina Hana batrisyia Hana marissa Hana humaira

nma anak sy aaira marissa.. marissa tu lemah lembut