Makcik bawang

Geram dgn makcik bawang yg sibuk cakap “biar betul dah 5 bulan, tak nampak pun perut?” Ingat kita tak down ke dia ckp mcmtu...

25 Balas

Sya pn pnh kena.. terutama makcik bawang kat opis.. siap ckp "perut kecik, mesti bby ni kecik" skali baby keluar mgu ke 38 & berat 3.4kg.. and sorg tu siap ckp mcm ni lg "baby ni kecik kalo keluar tgk perut dh tau, aku dulu baby keluar 3.3kg perut besar dr ni " 🙄

5y ago

Iyee paling stress bila dia banding dgn diri dia sendiri, lantak dia lah kan. Eh geram betul kadang kadang bila terfikir balik tu tau