pregnant ke tak?

gbar tak brapa jelas

pregnant ke tak?
17 Balas

Sis. Ni opk . Test kesuburan. LH ni hormon yg boleh detect sis subur atau tak . So kat sini opk sis masih -ve. Kalau boleh beli UPT. Opk bukan untuk test preggy or tak. Jgn terpedaya. Sbb kawan sy pernah juga detect by OPK. Kemain sis siap tunjuk ke sy..sbb bangga . Tp bila scan tak pregnant. Dia scan 3 tempat. Kosong. Buat tvs pon kosong. Takde apa. Selang 5hari period. 😊 sis sy nasihatkan. If delay period. Teruskan cek guna UPT.beli kat online rm1 sekeping tu pon dh nemadai. Kalau ada kedai eco rm2 kat area sis. Boleh try cri upt kat bahagian baby. Goodluck..moga ada rezeki..AAMIIN

Aii sis. Ni bukan upt sis. Ni LH untuk cek kesuburan. Jgn salah yee. Xpsl nnti kecewa. Tu pon msih negative . Klo LH kene Celup je stiap hri smpai sama pekat line dia dh boleh bersama dgn suami. Klo sama pekat line bru wktu subur sis. Goodluck.

4y ago

ok sis...😂😂 yq infonya

Tunggu 2 minggu lagi.. Check klinik.. Masa ni jaga pemakanan dan jangan lasak.. Kalau tak ambil pil kesuburan dah kira +ve dah tuu.. Gud luck sis

kalau guna OPK pun bole positive pregnant mcm sye jgk, dulu guna OPK langsung tak bole detect tapi bila daa guna UPT dan OPK sama sama positive

4y ago

sy bru 11 hari lewat dtg haid...doakan moga sy dpt zuriat mcm awak

positif. masih baru lagi sis. semoga ada rezeki sis ya. 😊

Tgk opk mcm negatif walau nk cek pgnant guna opk

Yessss. Positive. Cuba lagi 2-3 days.

Ini opk sis. Nak cek pregnant guna upt ye.

4y ago

ohh pttlaaa....mksh ya infonya

Beli upt sis.. ☺️..

Insha Allah positif