Positive Or Not?

Garisan yg kabur2 menggunakan test yg murah dari shoope. Saya ada irregular period so susa mau track bila period tp sepatutnya 3hb9 adalah due saya period. Tgk garisan ni adakah saya mengandung atau tidak

3 Balas

Better pergi beli kt farmasi atau test lg 2-3 hari utk result terang sikit. Test urine pagi sbb hcg level tinggi time tu

5y ago

Aah tulah mmg pakai yg morning urine ni sbb cek waktu ptg n malm tadi langsung xda line keluar haha. Risau juga evaporation line, tp within time limit sy cek tu ada faint line. Xpa esok sy try lagi oakai clearblue haha

Repeat test lg dlm 2-3 hari sis. Kalau pregnant line akan makin terang

5y ago

Aminn doakan ya sis. Hehe

Ad gambar???

5y ago

Ada tp tulah dr tadi nak upload dlm ni x dpat