Dip n Tell irregular period punya test

Positive ke? Period saya mmg tak regular, last month dah period sbb ada rasa symptom tu yg buat test kalau ikutkan cycle saya belum missed period lagi

Dip n Tell irregular period punya test
2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Sis da cek semula ka? Saya aritu pun guna dip n tell pun mcm ni last2 pki clear blue 2 kali not pregnant, tiba2 cek d klinik eh pregnant pula 2-3weeks sis cek la semula lg manatau ada reseki

Post reply image
9mo ago

Aminnn btul tu sis smoga ada rezeki kta berdua❤️❤️

nmpk samar² sis,,klu sis nk confirm pi klinik or tunggu lagi 2 weeks cek upt blik😊