Baby girl ke boy?

20w6d,cuba teka..girl ke boy?hehee..ada dua gambar ye,tgk sebelah juga..

Baby girl ke boy?
10 Balas

tu girl tu ,, sbb klu xsilap lah kalau ada 2 line tu vagina cmni line tu | | klu fhm lh maksud saya haha sbb saya baby girl jgk hihi , kalau salah maaf ye sekadar pendapar

1y ago

terima kasih komen😘..itu laa,sonogrpher tu ckp mcm tu..girl katanya..sy pulak mcm keliru hahaaa..

girl ni ,, sbb mcm bentuk burger.. klo boy akan panjang lagi pistol dia

1y ago

terima kasih komen😘..waahhh,ni btul2 girl la kan...hehe❤️

girl . sbb sy boy .. bkn gitu . takde garisan garisan tu .

1y ago

terima kasih komen😘..yeke girl..orait awk❤️

boy. comel je dia..hehee

1y ago

terima kasih komen😘..yeke korangg.tp sonogrpher tu ckp burger,girl..3x dia check..sy ni dari awal prgnant rsa mcm bby boy hahaa,mcm mna nii.

boy sis..tahniah..so cute 🥰

1y ago

terima kasih komen😘..yeke koranggg..tp sonogrpher tu ckp burger,girl..3x dia check🤔

girl wak.. ada garisan tgh2.

1y ago

terima kasih komen😘..yeke girl,wahhhhh..

girl

1y ago

terima kasih komen😘..oooo girl..hehee

girl

1y ago

terima kasih komen😘...ooo yeke girl,orait oraitt hehe❤️

Girl

1y ago

terima kasih komen😘...girl ye..oraittt hehee❤️

boy

1y ago

terima kasih komen😘..yeke korangg.tp sonogrpher tu ckp burger,girl..3x dia check..sy ni dari awal prgnant rsa mcm bby boy hahaa