35 week...

Fuhh.... akhir2 trimester ni mncabar betul ye fizikal badan... mcm2 sakit dtg menjelma.. tabah utk beberapa weeks je lagi ??

8 Balas

Betul sis.. Sy dah 37 weeks. Semua serba tak kena. Baring salah, duduk salah, َmkn sikit salah, mkn byk pun salah. Huhuhuhu

5y ago

Kann... smua serba x kena sungguh... tdur pun xbrp nk lenaa sgt... asyik2 trjaga.. huhuhu

Goodluck mommies! Saya pun 33 minggu ni. Tak laratt

5y ago

Tq sis... sm0ga awk juga dipemudahkan..

Mg d pmudahkn segalanya..aamiin

TulAaa 😣

Be strong yee

Btol2.. Sy 35weeks..prut,bntot skit sgt2..

5y ago

2 la.. Asa nk ngis pn ad time skit

sama la sy 32 mggu..nak bgn dh susah sbb asik keras kat bawah perut..pastu ms V pon sakit je..Ya Allah takot nye ase bersalin nant..

5y ago

Kann.. kna sntiasa positif sllu spaya fikiran x fikir yg bkn2... huhu

Semoga dipermudahkan segala urusan sis