Anda risau dengan perubahan fizikal selepas bersalin?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

7120 respon

26 Balas

Ya...

iyaa

Tk

Tak. Sbb kurus. Lg pn my weight drop very easily haha

Hanya perut sy sahaja yg akan berubah selepas proses bersalin..🙈Tapi ia akan kembali seperti sedia kala selepas 3 bln pertama😂🤭. Yg penting kena rajin bersenam at least 2 or 3x a weeks and pengambilan makanan yg seimbang(suku suku separuh)👍🏼

Xrisau lgsung.. badan xpnah mau gemuk biar cuba makan bnyak.. lpas mlahirkan anak prtama pun bdan masi sma jugak.. ntah pa mau dmkan spya bdn naek sikit🤦‍♀️

5y ago

kan.. tu la.. lpas susukn ank smpi 2thn,baru sya sedar bdn mmang xmau naek suda..