Anda risau dengan perubahan fizikal selepas bersalin?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

7062 respon

26 Balas

tak,tahu berat badan boleh turun.fully breastfeeding je dh bakar 500 kalori.bykkn aktiviti fizikal (buat kerja rumah pun kira bersenam kan 😁). amalkan pemakanan sihat.

Risau sgt sbb naik 10kg after deliver my first baby.. pastu susah sgt dah nk kembali kpd berat sblm preggy..huhuhu😣

4y ago

Sama la sis..sy pn naik bdan.. Susah da nk kurus semula...

semakin gemuk gais .jaga anak,MKN,duduk2,buat kerja rumah,apa lagi suri rumah 24jm.mcm 🐡

Yes. Berat drop sgt. Tak tahu la sbb breastfeeding ke apa. Tp jd makin kurus 😭😭

10mo ago

Sy pun mcmni. Skrg awk dah okay tak?

Mestilh Lain rm byk dah sah x risau leh spa kurus bagai hi

Boleh berjaya kurus jika betul dengan pantangnya😃

Tidak terlalu risau #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Tringin nak tambahkan berat badan

Tetap kurus biarpun dh beranak

50 50 😂😂😂