Hi, is there anyone who gave birth at fpp penang ?

4 Balas

Dulu ada dekat Hospital besaq penang. Tapi lepas covid dah takdak dah fpp. Boleh call atau walkin terus untuk kepastian.

setakat update di website, 2019, hospital pulau pinang memang ada FPP O&G. cuba sis call dan inquire direct.

x silap penang x de pakej fpp , tak tahu la kot2 ada dah cuba call dulu hospital

penang ada package FPP ke? mcm xpernah dengar

5mo ago

awak boleh cuba call hospital yg ada package fpp tu tanya procedure mcm mana. rasa sama mcm putrajaya