Biasa ibu2 bawak brape helai bju smasa check in di hospital untuk bersalin ya ?

2 Balas

bwk 2 je.. okay.. Ji checklist UTK beg hospital 🐱ibu 1. kain batik 1 (mse check out) 2.baju sehelai (UTK check out) 3. tudung 2 helai.. tudung instant UTK kt labour room 4. stokin 2 psg 5. pad bersalin bwk la byk sikit 6.underwear (beli yg pakai buang je.. senang UTK kegunaan dlm hospital) 7.bra 8.kelengkapan mandi 9.charger/powerbank 🐈baby 1. wet wipe.. sebungkus pun dh cukup 2.baju baby 2 pasang 3. bedung bayi 2 helai 4.pampers.. penting!! and mommy2 yg lain boleh tambah kut

bawa baju utk salin pulg ruma ja, kat wad gna baju dsdiakn😁