Boleh share klinik2 swasta utk check pregnancy selain kk/gov hosp. Juga package and fee dia if ada.

1 Balas

Mcm mana nk share sbb tktau location puan kt mana. Harga pakej klinik pun lain-lain ikut tempat. Utk buka buku pink ada standard charge dia, boleh standby dr RM150-RM250 ikut tempat. Monthly check up sediakan dari RM50-RM300 ikut procedure apa yg kena buat, cth klu ada minum air gula, blood test etc harga mahal sikit.

3y ago

Location area Sentul, KL. Okay terima kasih sis