Saya 6minggu hamil, dari awal asyik nak makan telur goreng saja. Ada effect tak kalau makan hari2?

8 Balas

ok je https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟

rasa makan telur okay je ,janji bkn separuh masak . sbb saya pun kkadang mmg suka sgt makan telur goreng dgn kicap, selera naik je.

2y ago

saya dapat telur goreng saja pon selera makan. 🤭

Telur elok untuk bayi. Kalau boleh rebus kurangkan makanan berminyak.

2y ago

baik. terima kasih😊

Telur okay je.. Janji jangan separuh masak atau telur mata tu

bagi saya tadak masalah . jangan makan benda tajam saja

2y ago

oohh. selain tebu Dan nenas, apa lagi makanan yang tajam ya

Ada efek pada kalori intake jelah

2y ago

Naik berat dan naik kolestrol 😂

Takada effect papela sis

yg penting masak penuh