Hye semua nk minta pendapat anak saya dh 2 bulan nk ajar minum guna botol mcm mne ye.

2 Balas

2 bln mcm trllu awl sgt sis , tngu dia dh boleh mkn 6 bln keats baru slowly ajar

2w ago

ade sorg doc ni ajar, klau nk bagi anak susu botol 2bulan dah bleh start ajar, sbb bile xajar dari awal nnti dia xnk isap botol . Isap botol awal² tkde masalah pon