Untuk 1st mommies, Perlu atau tak beli pam collecter and milk collecter tu? And jenis mcm mna? Thank

11 Balas

paling koman ada milk collector pon ok. sy housewife beli yg single breastpump brand lacte & milk collector je (pakai sebelah sebelah, lepas 10min tukar side). usia mesin pam lacte dah 4 tahun masih elok. sy just ganti sparepart breastpump je. pam sama ada nak beli handsfree, single or double breastpump bergantung kepada bajet sis. boleh google cara ukuran size yg sesuai dengan breastpump. atau lawat kedai baby yg jual breastpump contoh macam kedai pump on the go. nnt seller akan guide pam yg sesuai dengan kita.