Untuk 1st mommies, Perlu atau tak beli pam collecter and milk collecter tu? And jenis mcm mna? Thank

11 Balas

beli je. milk collector wajib ada 2psg. atleast masa bf bby sblh boleh guna milk collector. atau masa bby tido boleh guna. saya sentiasa guna milk collector utk elakkan susu mengalir kena baju. and masa keluar pon guna jugak. sbb sye x pkai breast pad. pam belii ikut sesuai jenis u. kalau bekerja boleh beli pam yg wireless dgn electric. kalau housewife boleh beli yg electric je. atau wireless if planning utk df. mcm sye housewife and epmom i got 3bp. wireless utk pakai time siang. masa buat kerja dgn nak keluar. electric pakai mlm. manual wireless utk ltk dlm bra masa keluar rumah as milk collector.

1y ago

egg pump supermama atau boboduck milk collector.