Anak kerap berak selepas menyusu.Anak sye baru 19 hri dia nyusu badan normal ke najis mcm ni?.

2 Balas

ia normal puan..baby baru lahir mmg akan kerap terberak dan kencing..... bila dah msuk umur sebulan baru tak sekerap mcm baby baru lahir... jnji ms dia berak xde yg abnormal..mcm ada darah ke apa ke .tu ye puan perlu risaukan...dont worry k ..berak baby baru lahir mmg mcmtu dan byk guna pampers masa baru lahir ni sbb akan trkencing atau terberak...mg dpmudahkan segalanya..aamiin

2y ago

sm2 😉✌🏻

normal. mmg ade jenis bby yg lepas menyusu je mesti nak berak..mcm bby sy. sampai termuntah balik susu dia sbb dia meneran 😅