hi mommies Scan detail baby pada usia kandungan ke berapa minggu?

2 Balas

kalau nak scan , better atas 6w 🤗 6w selalunya dah nampak kantung . 7w kantung / janin. 8w akan start nampak jantung 🤗 ikut pada orang gak 🤗 scan nanti pundi kencing kena full untuk doktor senang nak detect kat mana kantung sebab terlalu kecik lagi masa trimester 1 🤗

2y ago

ni utk early pregnancy scan. kalau detail scan selalu nya klinik akn buat 18w-24w bergantung pd klinik.

Detail scan selalunya 20-22 weeks untuk ukur saiz baby.