Positive Atau Negative ?

23 Balas

Updatee: assalamuaikum semua ibu dan bakal ibu ! saya owner kepada gambar & soalan di atas . Selepas 3 hari saya test semula alhamdullillah dengan response semua mommy’s di bawah saya dah beli dip n tell punya pregnancy test dan tunggu beberapa utk check semula & the results is positive, alhamdulillah, thankyou so much for all sebab sudi membantu saya dengan doa kalian semuanya termakbul alhamdulillah so this is the result! 🤲🏻🤲🏻

1y ago

sis azmira, try tgok kt watson & guardian rasanya murah sikit harganya

slalu klw double line wlwpon samar positive..cuma maybe msih awal..hormon tu msih rendah..tggu lagi 3 4 hri or seminggu sis test lagi sekali..smga ada rezeki sis😘❤️sya pon mcm ni jugak..guna dip n tell ..,nti nak test lagi sekali..tunggu trikh delay period dlu lagi bberapa hari😁

sy nampak positive😍 cuba try y farmasi punya dip & tell ke.. sbb first test sy guna y macam sis ni la mmg samar camni.. tgahari sikit guna d&t, mak aiii kemainnn pekat double line dia.. semoga ada rezeki sis juga ❤️

1y ago

bestnya🥺🥺

nampak macam double. mata saya la tengok. untuk lebih yakin tunggu seminggu dua check lagi. apapun semoga ada rezeki sis & suami yer. jaga diri bebaik

2 line but 1 line kabur. can do another test lagi sekali. repeat lagi. maybe hormon masih tak tinggi. ada tu rezeki. inshaallah.

tahniah🥰😍positive ni..tpi baru lgi .tunggu sminggu lagi puan try cek blkk..klau okay boleh buta upt test dh kt klinik😁

Saya nampak double line. Nak confirmkan lagi, minggu depan test lagi , mesti dia lagi terang hehe

mungkin terlalu awal atau macam mana ya sebab samar sangat garisan kedua tu 🥹

awak try check blik 2 minggu sbb klu samar-ii ni masih awal

try repeat upt lagi seminggu inshaAllah rezeki awk