Hello mum,nak tanya ada ke susu yang berperisa etc:coklat ke,untuk naik berat badan bb bwah 1 tahun.

1 Balas

Setahu saya, tiada. Coklat tak sesuai untuk bawah 1 tahun. Organ baby belum matang dan risiko sembelit.

11mo ago

ooh yeke..tapi doc ada suggest untuk bagi susu fm hehe sebab berat badan bb 2 bulan dah tak naik2…sya baru nak cuba2 ni lagipun bb direct bf je..bb sya prem tu😊kalau ikutkan carta graf berat bb okey juga tu kalau yang corrected age dia cuma tu lah yang ikut umur dia sekarang yg carta tida bagus 7 month🙂btw tq ya sis🌹