Buat susu formula guna air tapis atau air paip. Sbb sy guna air tapis anak kerap sembelit,

5 Balas

Tiada kaitan dengan air awak. Besar kemungkinan susu tu tak sesuai. Susu formula memang kena try n error

takde kaitan dgn air tapis/air paip. tak sesuai susu/salah bancuhan

mungkin anak tak sesuai dengan susu fm tu

awak pernah guna air paip ka?

1y ago

faham faham.. rasanya sebab susu tak sesuai tu.. baby saya minum susu campur air paip yang dimasak alhamdulillah okay jaa.. kene try and error

xsesuai tu susunya