telur separuh masak ft 2 month pregnant

#firstmom hi mommies ! saya pregnant 2 bulan 2 minggu . Boleh makan telur separuh masak tak ? Teringin sangat . cause ada terbaca awal kehamilan tak boleh makan benda raw macam sushi , telur separuh masak & daging half cook . Ada sesiapa yang berpengalaman pernah makan Telur separuh masak waktu awal kehamilan ? #pleasehelp

11 Balas

sye hari tu sbb teringin sgt, makan jer sikit. buat sebijik je. lps tu mkn sikit jee buat rasa. tapi tu lahh, lps tu muntah balikk. terasa hanyir kat tekak 😅