Salam,sy baru 2 bulan mengandung dah kne mkn 2 biji metformin.ok ke?doakan sy survive

1 Balas

Gdm ye.? ok tu..dlm masa yg sama awk diet no sugar less carbohidrat untuk kawal gula dlm darah. Senam juga ye untuk elakkan stress. Saya faham yg kena GDM ni mmg stress .. bila dah adapt dgn diet dan ikut apa yg doc arahkan, awak akan happy, dan mana tahu dos ubat tu doktor suruh kurangkan jika bacaan gula makin ok? 😊

2y ago

sama2..susu soya ok , sumber protein juga. Cuma nk minum yg no sugar , susah cari lah.