Penantian selama 4thn perkahwinan saya Dan suami...Alhamdulillah pagi td sy dpt good news...

39 Balas

alhamdulillah tahniah sis.. Sy ttc 11years alhamdulillah skrg baru 25w.. smga kandungan kita smua selamat..take care

1y ago

Itu la mcm x sangka Pon ada.. rasa xsdap bdn saje check skali positive risau jugak memula takot false result, g scan doc ckp baby dah nk msk 3 bulan masa tu..