Penantian selama 4thn perkahwinan saya Dan suami...Alhamdulillah pagi td sy dpt good news...

39 Balas

Alhamdulillah tahniah puan semoga dipermudah segala urusan. Nak minta sikit doa daripada saudari² yang baik hati semua untuk doakan yang masih berjuang untuk 2 garis tahun ini InshaAllah amin. #ttc4tahun :')

1y ago

in shaa Allah..sy doakan Puan pun diberikan zuriat bila tiba waktu yg tepat.....