Penantian selama 4thn perkahwinan saya Dan suami...Alhamdulillah pagi td sy dpt good news...

39 Balas

tahniah. sy pun 5y ttc. now dah 34w. sis jaga diri, makan folic acid, bykkan bed rest, jgn buat kerja berat. nanti 8-9w boleh scan & amek date appt buat buku ye😊🫶🏻

1y ago

alhamdulillah terima kasih sis...tahniah jugak utk awak semoga dipermudahkan segala urusan awake nanti....so makin dekat feel mcm mane ??? takut tak