Hai nak tanya momies mommies , susu apa ye yg bgs untuk gantikan nasi? mual setiap kali makan nasi .

2 Balas

sy alahan dlu sy xleh mnum susu putih. susu coklat je blh. so suami akn beli susu coklt kotak jenama good day. lpstu sy akan makan mee ke roti canai ke. sy xmkn nsi sbb alahan jgk

susu kena try & error. dutchlady, hl pun boleh juga kalau nak cuba. makanan pengganti nasi pun boleh, cth, spaghetti, potato, mee, kueyteow, bihun....etc google for more :)