Hi moms, kalau perut mengeras 3-4 minit jarak dia pstu mngeras balik btw dh 37 minggu 4 hari

5 Balas

Sy dah bersalin selasa lps. Ahad pagi perut mengeras camni la pastu g spital, xd bukaan apa2 so doc suruh balik la selasa pagi pergi semula sbb dah rasa contraction & malam baru settle bersalin

2y ago

tahniah sis.. aku skg bkeras ja perut tapi baby aktif juga.. mama aku bilang dia pegang ni perut ku, mcm bkeras dgn cm sempit tu blg klu dia mngeras dia lurus ja dari ats ke bawah

kerap sgt tu. tanda bersalin

sama.. tp tak sakit. tanda2 bersalin ke?

2y ago

sama bun, tk sakit tapi mengeras

Pergi hospital cek bukaan.

tanda2 bersalin ❤️