ada tak mommy kat sini 12w susah tidur malam ? dia punya susah bawak ke pagi

6 Balas

Saya pun mengalami Hal macam ni.. Sbb tu.. Kalau lepas isyak tu dh Ada rasa mngantuk.. Saya Cepat2 Tido.. Sbb nanti terjaga.. Kul 3.. Kul 2 pagi. Susah nk lelap balik..

pukul 5 dia ngantuk blh lelap la, tp kena tahan laa mata plk nanti terlepas subuh plk.. tidur siang je la mampu dh takleh lelap mlm sgt

rupanya ada juga mcm sy.. susah nak tdo.. jm4 pagi bru dpt tdo tu pun paksa nak lelap.. siang asyik ttdo je.. sy skrg msuk 12mggu dh

saya dri 10W sis.. tidur Je pkul 3/4 bangun smpai ke pagi.. sampai skrg 12W

8mo ago

alhamdulilah ada geng🤣 . sama jugak . pusing kiri kanan telentang semua tak kena . kadang2 nak nangis tengok suami tido lena 🥲

sama saya masuk 2nd trim start susah nak tidur malam

sy...pun susah nak lelap