Hi. Saya first pregnancy. Nak masuk 9weeks ni pinggang selalu sakit. Tdo pun trgnggu. Normal ke?

13 Balas

normal puan. sabar ye. jgn diurut pulak. sy ni smpai krem pingang sangkut takleh bangunnn 🤣 kena mintak bantuan trak tunda (suami) selamatkan.

11mo ago

awal kandungan bahagian pinggang dan perut takleh diusik dlu. tukang urut sy la cakap camtu. pastu doktor sy pun tk kasi. lupa pulak nak tanya kenapa

Normal tu.. nnt makin besar makin la sakit sini sana. Baru duduk kjap kat lantai bila bngun mcm kena electric pinggang dan bontot tu .

normal puan..nnti bnyk bln puan pregnacy lgi sakit satu bdn mcm pnggng,pnggung,blkng dll...tu mmg akn trjdi utk ibu yg pregnacy..

Normal Kdg2 nt hilang nt dtg balik Mcm sy pinggang tak sakit Tp sakit punggung. Nk duduk tu bontot mcm nk pecah🤣🤣

11mo ago

Itulahhh. Kjp sakit jp ok 😆

normal awk, bru2 lg tu nnti dh sarat lg sakit smpai mcm malas semua bende xnk bt nk baring je 🤣🤣

normal puan.. sy dlu sakit smpai kne thn ward.. semoga Allah swt permudahkan urusan paun..

normal tu sy masa nk pertama pon MCM tu jgk...MLM mmg x blh tido langsung

kena minum calcium .. mcm Sy minum obical.. bgus sgt pinggang tk sakit

11mo ago

Ok thnks 😊

normal awak. nant bila baby makin membesar makin awak rasa mcm2.

11mo ago

inn shaa allah. kita semua mommy yg hebat☺️💪🌻

Normal. Rasa macam orang tua pun ada😂

11mo ago

Hahahha betul sgt.