Ada tak mommies yang ada experience makan kunafa masa dalam pantang? 🤣

2 Balas

Sedap tu kunafa. Hari tu saya tahan membelinya sebab saya pre diebetis. 🤭 Saya dlm pemulihan luka czer, saya elakkan makan manisan untuk elakkan bakteria. Gitulah.

makan jeee. sushi pun saya makan dlm pantang. siap cendol abc semua la. dlm pantang kena happy baru susu meriah 🤭

1y ago

wow cendol & abc pun sis..menarik tu. Saya tak minum sejuk lg setakat ni, tp plan tu ngam3 habis 44 hari la. Dok terliur tengok milo ais pekat².. hahaha