Hi.nk tnya wktu usia kandungan brapa buln ya yang sesuai untuk membeli keperluan dan kelengkapn baby

9 Balas

Sy dari 2nd trimester dah start beli barang sikit2 sbb x nak rasa terbeban sangat kalau nak beli barang sekali harung lepas tu nanti ada yg terlepas pandang la apa la. Ada duit, beli. Ada duit lebih lagi, beli lagi. Masuk 3rd trimester, barang dah setel. X ada nak pening2. Masuk 30w, beg dah siap2 letak dlm kereta in case ada emergency. Yg mana yg x berapa penting lagi, sy beli kemudian lepas bersalin. Contoh mcm stroller