Boleh ke makan multivitamin blackmores wkt hamil?

5 Balas

sy cuma makan vitamin2 yg kk bg je. tak berani nk makan yg lain2. boleh tanya nurse/doktor sebelum awk makan apa2 ubat/supplement ya.

Boleh je. But if rasa was was, boleh consult pharmacist yg ada dekat farmasi tu. diorang boleh advise

better consult doktor sebelum ambil apa2 supplement .. sebab tak semua sesuai umtuk preggy mom taw ..

saya makan multivitamin. ok je. xde masalah alahan apa2..alhamdulillah.

1y ago

saya consume sejak dah confirm pregnant 4week

saya mkn ni…tpi sbb doktor yg sarankan hehe ..