Kandungan 18 minggu…. Memang kerap lapar ke? Klo kerap lapar makanan ape yg sesuai . Saya kerja shf

6 Balas

boleh makan buah buahan sbg snacking. tapi jgn ambik berlebihan. sbb dlm buah buahan ada gula juga awak. boleh juga ambik kekacang sebagai snacking awak☺️❤️

2y ago

most wc☺️

Ye mmg mcm tu. Bby tgh mmbsr prlukn nutrition dr ibu. Jd mkn yg brkhasiat ye sis klu xnk bby jaundice nnt hehehe

2y ago

Ohkkk baik baik terima kasih atas nasihat nye😊😊😊❤️❤️

sama. padahal baru makan 2jam lepas. cepat betul lapar. sy pun keja shift. sy akan prepare biskut/buah.

2y ago

Ouhhhh ye ke 😊👍🏻👍🏻👍🏻

boleh cuba makan overnight oat dengan saye jadi kenyang lama sikit

Makan pape jer janji sihat.. supaya baby x pilih Makan nanti

boleh makan buah sebagai snek yg sihat. 😊