32weeks skrg. normal ke ada kluar spotting lendir bercampur darah. sikit sgt. secalit je.

5 Balas

maknanya penyendal pintu da tbukak tu.. tggu construction je tu sis.. law pelan.. mgkin makan minggu gak tu.. sbb 32w mcm awal lg.. apa2 pom semoga dpermudahkan urusan..😍

terus ke hospital sis. sy masa 26w spotting, terus ke hospital n warded.. dr akan pantau keadaan.. jangan tunggu, risau apa2 jadi pada kandungan..

Dh ke hospital ke? Sy dulu mcm ni. Tuptup active contraction dh rupanya tp sy x perasan sakit contraction tu, bersalin pramatang 33w

Mybe dah nk smpai masa.. Kena tnggu contraction yg lgi kuat

x normal...kne pegi hospital