Dah 34 week Nih badan rasa sakit ii tapi tu lah nk jugak berjalan biar baby cepat keluar 😌🤣,

5 Balas

Berjalan memang dapat cepatkan bukaan. Saya kerja banyak berjalan tahu tahu 37 minggu nak p monthly checkup dgn private dah ada bukaan 5CM. Terus masuk labour room setengah jam terus 10CM dan beranak hehe. Moga dipermudah urusan ya. Saya ini pun baby 1st.

2y ago

nk tanya kalau jatuh terduduk okey ke Sebb dekat bahagian miss v sakit Sebb jatuh malam tadi 34 week anak pertama 🥺

sama la hrini dh 36w 5d pun still keluar g jamuan raya lgi😂🤭 kerja berjalan jelah selagi bby tk kluar😂😂 harap dia mau la kluar mgu depan🤣

saya esok 36 asyik false contration jer letih badan dah rasa

aaminn..semoga dipermudahkan urusan mommy & baby..

semoga dipermudahkan segala urusan mommy ☺️