sy baru masuk 11 minggu... normal ke takde morning sickness? n berat badan pun menurun... kdg2 terlupa tgh memgandung

13 Balas

jangan mintak sis, bertuah kalau xda morning sickness mcm sy dr awl smpai la nk dkt brsalin alahan

Normal. Sy tak ade morning sickness. Tp emosi je la 😅

2y ago

Hehe org lain sy tak pasti. Tp utk sy, tu yg saya rasa. Sblm tahu mengandung dah cepat emosi. Sampai ibu tegur "bunting pelamin ke ape ni". Masa tu lg berair air mata ada laa😆 bila ingat balik, kelakar pun ye😅

Normal & sgt beruntung. Jaga diri tau☺️

2y ago

terima kasih sis🥰