Salam..nak tnya bleh? bila bleh dpat rasa pergerakan bayi smasa dlam Landungen ibu? #Firstpregnant #12weeksAlready

6 Balas

minggu 13 rasa pup pup tp perut xda gerakkan. minggu 15 baru nampak perut timbul2 bila baby bergerak. mggu 20 ni kdg2 kita pulak tegur baby aipp jgn gerak kuat sngt. ibu seriauuu 😅😅. kdg2 rasa mcm dia begolek kesana kemari pulak

minggu ketiga belas ada yang blh rasa tapi kurang jelas sebab baby kecil lagi, jika nak jelas Trimester 2 bulan 6....and bulan itu lg jelas check male or female... juga

Mcm sy masa 16 weeks..mcm rasa ada benda bergolek dlm perut 😂..boleh rasa kalau sy tgh baring n rehat, kalau buat kerja xdpt rasa

2y ago

20week klu sa

Sy seawal 13w-14w dah boleh rasa gerakan halus dan doktor sahkan itu mmg gerakan janin 😍

16-24w boleh rasa halus halus camtu. 25w keatas akan makin jelas

sy 16 weeks