Hai mommies ada tak yang pregnant tapi perut tak nampak pun sgt .Sometimes kecik hati Sbb preg 7 bulan org kata kecik hm

25 Balas

Alaa abaikan je bila org ckp mcmtu.. Ramai je preg tp perut tk nampak walaupun dh nk bersalin pun. Actually seronok perut kecik psl tak perlu susah2 nk cover perut bila pakai baju. Kalau perut besar baju pun kena cari yg besar supaya tk ketat kat perut lepastu payah nk membongkok or tunduk.