Ni tanda sy hamil ke?sy dah buat urine test x pasti betul ke x.badan rasa letih&sntiasa rsa lapar ..

2 Balas

Ada mual, pening, kuat makan. Period delay 6day, harini masuk 7day dah .. Tapi tiada tanda pun .. Ni result terlalu awal ke? Or apa yg patut saya buat?

3y ago

bolee tunggu lagi 2minggu untuk cek balik sis..Atau sis bolee beli yang jenis digital brand clearblue tuu..Moga ad berita baek untuk sis

2line kalau Ikutkan pregnant sis..Tahniah..Untuk kepastian bolee check dekat klinik ye

3y ago

tahniah sis..Jaga diri ye 🥰