Hai .... jom kongsi due date korang .... sye due date 18/08/2021

92 Balas

28/8 tapi skrg da masuk wad. baby sy belum lg pusing ke bwh sbb air ketuban x cukup

3y ago

kena minum air masak bnyk x pe. sbb tu ketuban lebih

15/10..tp dctor suruh besalin awal 37/38 week...gdm on insulin😅..

dah dekat sangat daa..Moga dipermudahkan urusan bersalin..Saya 26nov nanti

3y ago

wahh sama tarikh cuma bulan je laen.Moga dipermudahkan ye sis 🥰

saya 8/10 alhmdlilah bt masa skrng belum ada apa² masalah lagi 🥰🤲

3y ago

Due date kite sama la. Semoga awak dipermudahkan semuanya ya 😊

13.11.2021 smoga kta dpermudahkn sisku2... Jaga dri musim covid.

19.12.21..semoga dipermudahkan.. hari ni da masuk 24week.. 😍

26/09/21 insyallah 🤲 semoga d permudahkan urusan kita semua 😘

3y ago

eaa kaa .semogaa d permudahkan bersalin sis 😊🤲

wah lg 3 hari, semoga dipermudahkan urusan bersalin ya😊

sy 22/9.....1st baby after 6years...xtau rase ni camne..

Saya inshaAllah 11/11, semoga dipermudahkan semua ibu2