Knp skrng ini anak saya tak nak minum susu badan saya ..sbb anak saya baru 2bulan 8 hari..

1 Balas

maaf puan saya kurang psti ttg ini. puan dh try cuci puting payudara puan sebelum susukan baby?? kadang2 sebab tu pun bby blh rejek juga atau chck lidah bby ada putih2 tak..jika ada bersihkn lidah bby dgn kain bersih dgn air suam yg di letak pd kain trsebut dan lap perlahan lahan...or buat skin to skin supaya bby nk susu dgn kita..mg dpmudahkan segalanya..aamiin