Salam,awal ngadung mmg akan ada berdarah ke? Darah turun selama seminggu tapi hanya sedikit. Risau

6 Balas

dr pernah pesan, org prgenant x boleh ada darah sikit pun.. melain kan spotting. spotting tu pun mcm dot dot mcm tu je... mcm tgn kita luka sikit. darah sikit sikit tu mcm spotting. better cek.. saya pernah jd mcm tu. cek cek rupanya ada fibroid...

Awak berapa week dear?kalau ada pape pendarahan memang terus ke emergency..saya ada keluar brown spotting 8weeks pun terus ke hosp check..saya doakan kandungan awak sihat🤲🏻

4y ago

Saya pun 22/4 ni kena scan transvaginal sebab haritu ada brown discharge 3jam turun haritu,doc scan bawah kata kantung & janin ada tapi heartbeat belum detect..ikut LMP kandungan dah 8w4d..tapi dari size kandungan ikut scan 6w4d..semoga kandungan kita semua sihat & selamat saja..saya pun now berdoa banyak2,kandungan 1st ni..

PREGNANT TAKKAN KELUAR DARAH. selagi bukan doctor yg sahkan ia adalah NORMAL. jgn sedapkan hati dgn ayat "takpe kandungan awal lagi memang mcm tu"

Waalaikumssalam. terus pergi hospital ye sis. Better check dapatkan kepastian dari doktor.

sminggu ? lama tu sis . cuba pergi check dkt klinik

4y ago

tkkira usia brpa minggu pn . klau dh preg,bhaya main kluar drh ni kena trus check

mhu p hospital sis