Baby 4 bulan selsema. Dah hampir 2 minggu. Tidur terganggu. Apa yg patut mommy buat.. 😥

7 Balas

mommy2 boleh cuba set nim😍😍 cf-bath kite boleh buat mandi.. atau nak buat jerlum gntikan coolfever😊 cf-rub sapu2 dkt blkg,dada,hidung,tapak kaki😍 tak panas.. bau dye sangat2 wangi😍😍 berminat boleh www.wasap.my/60138661354

dah bawak p klinik ke belum? klau belum sila bawak p dulu lepas tu baru ikhtiar cara lain klau still tak ok..

Sy pegi klinik doc bagi prospan terus lega..ada batuk je sikit2

sma ngn ank sy...tp msih dlm pntang, 25days

bwh klinik je sis

bawa ke klinik..

bawa ke klinik