Alhamdulillah saya dah selamat bersalin baby grils😘😘

97 Balas

alhamdulillah tahniah ya mommy 😍 selamat berpantang.. bnyk makan sayur, minum air.. semoga baby menjadi anak yang solehah, lemah lembut, baik budi pekerti, bawa mommy dgn husband ke syurga ❤❤

Alhamdulillah selamat berpantang, jaga diri fizikal & emosi 😊 doakan saya ye semoga ada rezeki dapat baby comel mcm awk 😊 sangat berharap, sentiasa berdoa, usaha 😊

Alhamdulillah tahniah selamat melahirkan bayi perempuan. Selamat berpantang ye 😊❤ Jaga baby baik². Comel nya dia putih mulus 😊

Seronoknya Saya dh ad 2 hero, ni tngh menanti no 3, 3 kli scan boy lagi, Y Allah izinkn lh saya dpt baby girl sbb teringin sngt 😁

Alhamdulillah.. Cantik molek nye baby.. Doakan sye dapat baby sihat cantik molek jgk sis.. Coming really soon da nie

sy pon da bersalin.. due 5.1.. tapi da kuar 22.12.. pon bby girl jgak.. tahniah & slamat berpantang awak..

tahniah Selamat berpantang comel baby☺️ xsabaq sy nk tunggu bby sy kluar pulak bulan 3ni🤩

doakan saya jugak yer.. bukaan da 2cm.. tapi lom ade tanda lagi.. kalau da 4cm doc nak induce je..

3y ago

Aamiin.. Moga Allah permudahkan urusan bersalin sis.. Aamiin

Wah.. Alhamdulillah.. Comelnye.. Xsbr nk tggu baby sy kuar ni.. Moga sihat2 jer... 😍

3y ago

1.5 ni

Tahniah sis dpt baby girl comel. Hehe.. Alhamdulillah dan Slamat berpantang sis!