siapa yg bakal melahirkan bulan mac tahun depan?🥰

63 Balas

I'm due 3/3/21 tp sy x blh brsalin ikt due date sbb I'm pregnant twins 😍😍...doakan sy dn my twins sihat dn selamat ya kwan²

4y ago

kita sama tarikk🥺🥰🥰

kalau on time inshaaAlah 02.03.21... tapi harap2 awal laaa sikit baby nak keluar 🤭🤲🏻

saya. 2 mac in shaa Allah. dah basuh baju baby ke sis ? apa nak buat dulu ni ek 😂

saya 3/3...doakan semoga dipermudahkan segala urusan kita semua yerr🙏

Saya 28 Mac 2021, 1st baby smoga semuanya dipermudahkan.. aamiin 🤲

4y ago

Sama due kita #thirdbaby

20 Mac.. habis pantang lebih kurang seminggu lebih nk raya😁

Saya... 15/3..semoga diprmudahkan segala urusan kita semua

4y ago

amiin..😊

sy🙋..28 mac 2021,tp diawalkan,sbb kena czer😊

🙋‍♀️31/03/2021..Semoga dipermudahkan

13/3/2021 first bby 💗

4y ago

smoga urusan kita melahirkan zuriat dipermudahkan. amin