Sy baru 29w.Tp pg td ade cecair tiba2 keluar. Xde wrna, xde bau.Ade jg dkt paha xbyk.Baby aktif je

Sy baru 29w.Tp pg td ade cecair tiba2 keluar. Xde wrna,  xde bau.Ade jg dkt paha xbyk.Baby aktif je
2 Balas

sis banyak bergerak ke?? saya pun pernah kena , lepas tu saya rest dalam 3 hari cm2 jangan byk bergerak sgt , nk buat tu bole tp jgn terlalu memaksa dri . maaf tu pengalaman sy

4y ago

tak byk pun. bersama pun tak buat dlm seminggu. tu yg pelik tu

Pergi hospital. Takut leaking