Semasa saya buang air kecil..terdapat sedikit pendarahan..normal ke? Kandungan dalam 4 minggu......

3 Balas

Tak normal sis . Tahun lepas sy pregnant 4 weeks ada sedikit bleeding waktu kencing , seminggu lepas tu gugur . Alhamdulillah sekarang tgh pregnant baru 7 weeks . Mintak2 kali ni sihat sihat je 🥺

saya nak tanya saya mengandung masuk 5 week masa saya pergi klinik doktok scan tapi masih belum nampak apa2 lagi,doktor scan lagi ikut bawah lepas selesai ada darah keluar adakah itu normal...

sebarang pendarahan semasa hamil sangat x normal.